dimecres, 24 de setembre del 2014

Avui us vaig a xarrar del meu estiu.
Aquest estiu el vaig començar anant a la platja en Maria Cobo, vam anar a la platja de Grau de Castelló a passar la vesprada i desprès vam anar a sa casa fins que la mare d'un amic em portara a casa.
El meu estiu l'he passat en el meu poble, en la Vall d'Alba, en aquest lloc tinc als meus millors amics i passem estones molt bones junts. Ens anem de festa als pobles, el primer poble que vam anar va ser Rosildos, que va ser a finals de juny, al finalitzar les classes. Quan van acabar les recuperacions, van començar les festes a Montalba i com no, no podiem faltar, amb un festival que van fer, que van acudir moltes persones de diferents pobles de Castelló i de la ciutat també va anar gent. La següent festa que tocava va ser al Pla de l'Arc, un poble molt menut de Castelló, on viuen pocs habitants. Vam anar en els pares d'una amiga i allí ens vam junta en la gent d'Atzeneta i demés.
Desprès del Pla, tocava Borriol, Vilafámes, Atzeneta, la Pobla i Benlloch, on van coincidir la mateixa setmana, però ens vam tornar i vam anar a tots els pobles sense disar-nos ningun.
Al finalitzar aquesta setmana, teníem un poc de relax, i començaven les festes al meu poble, la Vall d'Alba i a Torreblanca, a mi m'agraden molt les festes d'aquest poble però sense cap dubte al meu no podia faltar, allí estan les meues millors amigues i sense elles no serie ni la meitat.
Com quan acabe cada nit de festes com es de matinada, ens anem a almorçar a un bar del poble, que sempre anem Nerea, Aaron, Llorenç, Victor, Fran, Ana i quan ve un xic amic de Victor també ve en nosaltres, que es diu Oscar.
Es la millor setmana de tot l'estiu, la festa que es monta i muntem nosaltres es molt bona i per supost ve moltíssima gent de diferents pobles.
Me va saber mal no poder anar a Torreblanca per que tinc amics allí i estae una de les meues millors amigues que va ha aquest institut i es diu Claudia Rodríguez i volia vore-la.
Jo sóc d'allí i m'encante anar sempre, i m'encantaria el any que ve viure allí en ells que es el meu propòsit, son es millors persones que algú pot conèixer.
Sense cap dubte es el millor estiu de la meua vida a part de l'estiu del dos mil dotze, que vaig conèixer a unes amigues molt especials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada