dimecres, 22 d’abril del 2015

El Tram

El TRAM és com és denomina el troleibús de trànsit ràpid que circula per la ciutat de Castelló.
L'empresa concessionària estarà subvencionada per la Generalitat Valenciana durant 15 anys a considerar que el negoci serà deficitari per 1,3 milions d'euros anuals.

-El projecte:  El projecte s'ha dividit en diverses fases, i alhora, aquestes en trams, que inclouen la creació d'una calçada independent per al troleibús per aquelles avingudes per la qual circule, a més de la seua remodelació.

El primer tram acabat és el d'Universitat Jaume I - Parc Ribalta, que uneix la Avinguda Sos Banyat amb el Passeig Morella i el Parc Ribalta, i que va entrar en funcionament el 25 de juny de 2008.

Dónes del 20 de desembre de 2014 està operativa la línia al complet, que uneix la Universitat Jaume I amb el Grau.


-Polèmica: Va hi haver una polèmica per l'economia, ja que és van gastar més de 100 milions d'euros, aleshores aixà a la gent no li va senta bé a causa de la crisi que esta patint el país, per la legalitat, per les obres i sobretot per la seguretat, també per l'ecologia, la viabilitat, i el guiat.

-Funcionament: El troleibús és conduït per un conductor des del seu interior, té completa preferència de pas en totes les interseccions regulades per semàfor, i una velocitat màxima de 75 km/h. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada