dimecres, 14 de gener del 2015

Tiroteig a París

 Accident tràgic a París, ací vos contem el succeït.
Quatre detonacions i un tiroteig. Un crit col·lectiu d'ansietat. La silueta atordida de diversos ostatges corrent cap al buit. I un nombre imprecís de caiguts, que es va ser enfosquint amb el pas dels minuts. Amb aquesta accelerada seqüència va acabar aquest divendres, passades les cinc de la vesprada, la presa d'ostatges urdida per Amedy Coulibaly en un supermercat jueu situat al costat de la Porta de Vincennes, en la frontera aquest de la capital francesa, en un barri limítrof i sense nom, de classe mitjana i certa multiculturalitat. El segrest es va produir en una ciutat ja summament angoixada i, per moments, rendida al pànic després de l'atemptat contra el Charlie Hebdo, i al mateix temps que el cèrcol als seus suposats autors.

 Cohen, un xic de 20 anys cobert amb una capa en la cara, esperava a retrobar-se amb la seua germana, atrinxerada a casa després d'escapar del supermercat quan un delinqüent reincident convertit a l'islamisme radical, va irrompre en el lloc.

-Va ser un accident molt tràgic, ja que era una ciutat sense cap tipus de problema i de sobte va passar açò cosa que ningú esperava, i des de que succeïra aquest accident la gent de la ciutat no viu tranquil·la i viu preocupada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada