dimecres, 8 d’octubre del 2014

Història del Reial Madrid.
El Reial Madrid Club de Futbol, millor conegut com Reial Madrid, es una entitat poliesportiva com sede en Madrid, Espanya. Va ser fundat oficialment com un club de futbol el 6 de Març de 1902 per el germans catalans Juan i Carlos Padrós baix el nom de la (Societat) Madrid Foot-ball Club.
Participa en la màxima categoria de la Lliga Nacional de Futbol Professional, la Primera Divisió de Espanya o Lliga BBVA, des de la seua fundació en 1929 sen un dels tres equips que l'han disputat sempre sense haver descendent d'ella, junt a l'Athletic Club i el Futbol Club Barcelona. En ella es poseu els honors de haver sigut el primer lider històric de la competició, el de club que més títols poseu de la mateixa amb un total de trenta dos i el d'haver aconseguit la màxima puntuació en una temporada amb cent punts.
Regit per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a nivell nacional, i per la Unió Europea d'Assosiacions de Futbol (UEFA) i la Federació Internacional de Futbol Assosiació (FIFA), màxim organisme futbolístic a escala internacional contribuïx al progres del futbol en constants oportunitats sen membre creador, fundador i cofundador de varies competicions de futbol. Abans de l'existència de la REFE, el club va donar origen a algunes de les competicions espanyoles més duradores com l'èxit Campionat Regional Centre, o la Copa d'Espanya; mentre que ser un dels membres fundadors de la FIFA, va donar origen a algunes que de les competicions o associacions més prestigioses a nivell internacional com la Copa d'Europa, la Copa Intercontinental o la Associació de Clubs Europees.
El seu equipatge pot ser blanc, negre o rosa depèn on juguen i com volen ells anar.
Aquests son alguns del jugadors de l'equip que porten l'equipatge. (Karim Benzema, Gareth Bale, Iker Casillas, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo i Xabi Alonso que ja no està en el Reial Madrid).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada