dimecres, 15 d’octubre del 2014

 L'Aeroport de Castelló-Costa d'Azahar.

L'Aeroport de Castelló-Costa d'Azahar es un aeroport localitzat  en les immediacions de Vilanova d'Alcolea i Benlloch en la província de Castelló (Espanya). Està gestionat per la societat pública d'Aerocas. A pesar d'haver sigut inaugurat oficialment en març del 2011, mancar d'operacions o permisos per a operar i s'ha convertit internacionalment en un símbol de malgastar que va caracteritzar el desenvolupament de la crisis espanyola de 2008-2014.
El aeroport se situa a 40 quilometres de la capital de la província, a més d'altres nuclis turístics com Benicàssim, Borriana, Peníscola i Morella, o industrials com Vila-real, Onda, Alcora o Borriana.

  • CV-10 Autovia de la Plana: es la principal via de connexió de l'aeroport en Castelló. A l'altura del municipi de Benlloch, existeix una connexió que enllaça aquesta autovia en l'aeroport i la CV-13, ja que la CV-10 passa de llarg direcció a Catalunya fins a Sant Mateu.
  • CV-13 Connexió a l'Aeroport: es la connexió més ràpida des de   la N-340 i la AP-7 fins a l'aeroport. El projecte inicial prevé la construcció d'una via per a automòbils d'una sola alçada, encara que es prepararà per al seu posterior desdoblament;  però, des de la CV-10 fins a l'accés a l'Aeroport ja es autovia.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada