dimecres, 22 d’octubre del 2014

Club de futbol de la Vall d'Alba

El club de futbol de la Vall d'Alba s'enfronta a la temporada 2014/2015 “amb renovades il·lusions i el propòsit d'aconseguir algun títol”, va assegurar el president del club, Rafael Altabella, qui subratlla que per a la nova campanya s'han incorporat importants novetats “tant per a millorar el joc dels nostres futbolistes com per a inculcar l'afició per aquest esport entre els més xicotets del poble”.
De fet, Altabella anuncia que el Club Esportiu la Vall d'Alba comptarà amb un quiromasagista així com amb un entrenador específic per als porters amb l'objectiu de convertir en infranquejables les porteries defensades pels valldalbins. Però, a més, enguany també s'engegarà una ‘escoleta de futbol’ per a xiquets de 4 i 5 anys “per a fomentar la seua psicomotricitat i que es familiaritzen amb la pilota”, assenyala el president de la Vall d'Alba, qui puntualitza que aquestes iniciatives es poden dur a terme “gràcies al suport de l'Ajuntament i al del nostre patrocinador, l'empresari Mario Nebot i a la seua empresa Cegrisa”.
De fet, tant Nebot com Martínez van rebre una placa “com a reconeixement a la seua col·laboració”, explica Altabella, qui ressalta que també ha rebut el mateix reconeixement Miguel Gómez “pel seu treball com a coordinador dels equips”.
L'alcalde de la Vall d'Alba, Francisco Martínez, assegura que l'Ajuntament “recolza i recolzarà totes aquelles iniciatives que fomenten la pràctica de l'esport i que, a més, serveixen per a ensenyar als xiquets i als joves els beneficis dels hàbits saludable”. A més, Martínez anima als futbolistes dels equips valldalbins “al fet que mostren la seua vàlua sobre el terreny del joc i que facen gala de la seua esportivitat”. El primer edil valldalbí també va agrair la labor “dels directius, entrenadors i preparadors físics, així com la col·laboració dels pares i mares”.
En l'actualitat, el Club Esportiu la Vall d'Alba està compost per set equips: prebenjamínes, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils i aficionats. El principal equip valldalbí, el dels afeccionats, milita aquesta temporada en Segona Regional Grup A.
Aquests son alguns dels jugadors de la Vall d'Alba, que son els que més conec, aquest equip està compost per gent del poble i gent d'altres pobles.
Donar-los molta sort en aquesta temporada, que segur que guanyen molts títols, ja que son un equip molt bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada